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学位論文一覧 生産科学研究科 博士(水産学) 平成19年3月

博(生)甲
学位記番号 氏名 学位授与年月日 学位論文題目 論文要旨
審査要旨
博(生)甲
第112号
松尾 匡敏 平成19年3月20日

有明海の人為攪乱に伴うヨコエビ群集の変化
Change in Gammaridean Amphipod Assemblages Following Anthropogenic Disturbances in Ariake Sound,Kyushu,Japan

論文要旨(PDF/158KB)
審査要旨(PDF/153KB)
博(生)甲
第117号
岡本 昭 平成19年3月20日

魚類の鮮度保持に関する研究−特に致死,保存,環境条件が魚類の鮮度に及ぼす影響−
Studies on Preservation of Fish Freshness - Effects of Killing Methods,Storage Temperatures and Rearing Conditions

論文要旨(PDF/111KB)
審査要旨(PDF/132KB)
博(生)甲
第118号
田中 晴生 平成19年3月20日

微生物由来トランスグルタミナーゼ製剤による水産塩干品の改質に関する研究
Studies on the Quality Improvement of the Salt-treated Dry Products by Using Microbial Transglutaminase

論文要旨(PDF/129KB)
審査要旨(PDF/148KB)
博(生)甲
第119号
デイシー クリスティナ アロヨ モラ 平成19年3月20日

Studies on the Cultured Yellowtail (Seriola quinqueradiata)Burnt Meat and its Characteristics
養殖ブリのヤケ肉発生とその性状に関する研究

論文要旨(PDF/137KB)
論文要旨(PDF/187KB)